Thuis genieten
op zijn Toscaans!

Het uitgestrekte landschap, het heerlijke eten, de goede wijn en vooral het Italiaanse zonnetje zorgen ervoor dat het tijdens je vakantie ultiem genieten is in Toscane. Creëer nu thuis ook dat prettige Italiaanse sfeertje.

Kies jij voor donker?

Ben jij toe aan een echte make-over? Wil jij je interieur een keer een compleet nieuwe look & feel geven? Kies dan eens voor een donkere kleur op je muur in plaats van de gebruikelijke lichte tinten. 

Helemaal in het voorjaar en zomerseizoen komen donkere kleuren prima tot hun recht in je woning, omdat kamers veel meer daglicht ontvangen dan in de donkere maanden. Heb jij hoge plafonds? Dan kun je helemaal donkere kleuren goed gebruiken. De donkere kleur legt het accent op de hoogte waardoor je kamer ruimtelijker lijkt. 

Ga jij voor een donkere kleur uit ons kleurenpalet in plaats van 9003? Wat dacht je van onze mooie kleur warmzwart of kies je voor iets meer bruinpigmenten met de kleur ebbenhout. Eén van onze favoriete kleuren is de blauwe kleur, nachtblauw. Deze diepe warme kleur geeft ieder kamer een geweldig look. Op zoek naar nog meer warmte? De kleur aubergine is een donkerpaarse tint. Een warme kleur met rood pigmenten wat je interieur een rijke en elegante look zal geven. 

Nog een voordeel van een donkere muur, het geeft de ruimte een chique en rijke uitstraling. Daarnaast laten felle kleuren en metallic tinten zich goed combineren met donkere kleuren. 

Een ander fijn voordeel, eventueel gemaakte vlekken zie je veel minder snel op een donkere muur! 

nightenday1
nightenday2
nightenday3

30 kleuren Night & Day!

Een vergaderruimte, die ene muur in de bijkeuken, het trappenhuis of juist op de slaapkamer van de kinderen, Night & Day zorgt voor een verrassend effect. Een effect dat zowel overdag als ’s nachts zichtbaar is. Het leuke is, het kleurenpalet van Night & Day is maar liefst uitgebreid met 25 nieuwe kleuren. Je kunt nu dus kiezen uit 30 prachtige kleuren Night & Day. Voor welke kleur ga jij?