Zomers Gembergeel

Een nieuwe kleur in het kleurenpalet van Decoverf.nl is de zomerse kleur gembergeel. Wij waren instantly verliefd! 

Denk je aan de zomermaanden, dan denk je aan de zon. Denk je aan de zon, dan denk je natuurlijk aan de warmte en al snel aan de kleur geel. Laten wij bij Decoverf.nl nou net een nieuwe prachtige gelige kleur in het kleurenpalet hebben. Met trots presenteren wij het zomerse kleurtje gembergeel, want met geel haal je echt de zomer in huis. Gember staat bekend als een pittige specerij met een scherpe smaak en met een rijk aroma. Dat rijke aroma hebben wij ook geprobeerd te vangen in de kleur. Het is geen felle kleur geel, maar wel een mooie volle kleur. Een vrolijke knipoog naar de zomerse maanden die komen gaan. Een combinatie met rustige kleuren en natuurlijke materialen waaronder beton of houten objecten laten de kleur gembergeel nog meer spreken dan het van zichzelf al doet. 

Color it coral!

De prachtige kleur koraalrood is één van de nieuwste trendkleuren van Decoverf voor 2019. Een toffe rode tint met een vleugje oranje, de kleur die de onderwaterwereld glans geeft.  Deze kleur geeft iedere ruimte een ware oppepper. Een gezonde dosis lef heb je echter wel nodig, want niet iedereen durft deze kleur op een wand aan te brengen. Heb jij alle moed verzameld en ga je voor koraalrood? Je zult vast iedereen versteld laten staan over het resultaat!  Het prikkelt, het activeert emoties, het geeft warmte en zorgt voor een berg energie, roodtinten doen nu eenmaal wat met lichaam en geest. Dit geldt dus ook voor de kleur koraalrood. Het is een lichte rood in de roodkleuren van Decoverf, een zachte kleur maar niet minder aanwezig.  Wanneer je fan bent van de kleur koraalrood of van een andere ‘dominant aansprekende’ kleur zorg dan dat je weet te doseren. Zorg dat je balans in je interieur houdt door de juiste keuzes te maken. Voer de kleur niet volledig door in je woning maar focus je op één muur of kies voor een meubelstuk. Door de rest van de ruimte rustig te houden met wittinten kun je volledig in gaan zetten op gave accessoires. Zo creëer je je eigen style en blijft de harmonie in je interieur intact. Koraalrood, het is misschien een beetje gedurfd, maar wij vinden hem chique en vooral waanzinnig gaaf. Vind jij koraalrood ook zo’n gave kleur, vraag dan een gratis kleurstaal aan.

buitenverf2
buitenverf3
buitenverf1

Maak van buiten een extra binnen 

Het voorjaar is begonnen, de ideale periode om de buitengevel van je woning te schilderen. Een frisse schone buitenmuur oogt niet alleen netter, het beschermt je woning ook nog eens tegen de diverse weersomstandigheden die ons land kent.  We zien de laatste jaren steeds meer dat buiten bij binnen betrokken wordt en andersom. We verlengen onze woon-kamer maar al te graag en wanneer we dan weer zo’n mooie zomer hebben als afgelopen jaar, is het ook meer dan de moeite waard. Of het nu het dakterras betreft, de muur van je veranda of juist de stenen muren van je schuurtje in de tuin, door ze een kleur te geven met de buitenverf van Decoverf.nl geniet je nog langer van de zomerse avonden.  Het kleurenpalet bestaat maar liefst uit 33 sprekende kleuren. Variërend van rustige wittinten, grijstinten tot aan meer opvallende kleuren.  Kies een kleur die terugkomt in je interieur binnenshuis en je zult zien dat je tuin of balkon werkelijk een verlengde van je woonhuis zal worden. Zo maak je van buiten eigenlijk een extra binnen.  Wij wensen je heerlijke zomeravonden toe!