Krijtverf

We hebben krijtverf toegevoegd aan het productassortiment van Decoverf.nl. Krijtverf is een extra matte muurverf en verkrijgbaar in 10 mooie rustieke en sprekende kleuren. 

De extra matte muurverf heeft een kleurenpalet bestaande uit landelijke trendkleuren, waaronder gebroken wit (9010) en taupe. Ook de kleuren oud roze, zacht violet, poederblauw, Pruisisch blauw, saliegroen, warmgrijs, warmbruin en warmzwart zijn aan dit prachtige kleurenpalet toegevoegd.

De in één laag dekkende krijtverf is goed te combineren in je interieur en toepasbaar in iedere ruimte. Beschilder het muurtje in de keuken met een kleur krijtverf voor een stoer, maar toch warm effect. Woonkamer, slaapkamer, bijkeuken? De ruimte maakt niet uit, krijtverf geeft elke muur een geweldige uitstraling! De matte krijtverf moet je vooral niet verwarren met schoolbordverf, het is geen product waar je met krijtjes op kunt schrijven.

Bosgroen!

Het team van Amber heeft natuurlijk ook een paar persoonlijke voorkeuren dan wel favorieten wat betreft het kleurenpalet van Decoverf.nl. Graag nemen we je in deze editie mee naar de kleur bosgroen, één van onze all-time favorites! 

Bosgroen, een prachtige kleur die uit de zestig kleuren van Decoverf bij ons echt in de top 5 staat.

Een donkergroene kleur die met zijn naam refereert aan het mooie groen dat we ook zo vaak in het bos tegenkomen. Het is een donkere kleur, maar wel een kleur die van zichzelf veel warmte in zich heeft. Hierdoor zal je de ruimte dus niet per direct kleiner of donkerder maken wanneer je de kleur bosgroen aanbrengt. 

Bosgroen van Decoverf is een kleur met karakter, een kleur die in staat is in een ruimte rust te creëren. Nu geeft de kleur groen in het algemeen een rustgevend effect. Het zorgt voor harmonie, balans en evenwicht in de ruimte, ook een ideale kleur voor in je slaapkamer dus.

Benieuwd naar de andere kleuren uit onze top 5?
We laten het je zien in de volgende editie van Amber.

softtones
softtones2
softtones3

Soft Tones.

Warme tonen zijn makkelijk te combineren en op die manier al snel toepasbaar in ieders interieur. Het geeft wat extra warmte in de koude gure wintermaanden, maar geeft daarnaast ook het lieve en zachte gevoel wanneer we richting het prille voorjaar kijken. Voor we het weten worden de dagen steeds wat langer en neemt het zonnetje langzaam maar zeker toe in kracht.

Decoverf.nl heeft meerdere soft tones, we hebben er een paar voor je uitgelicht. Kleuren waar het team van Amber heel erg blij van wordt. 

Laat je inspireren!
De kleuren oud roze, saliegroen, leverbeige, zachtviolet en poederblauw zijn prachtig te combineren met de wittinten 9003 en 9010 (gebroken wit). Zo ontstaat er sfeer maar blijft je interieur toch in balans. Je creëert harmonie en rust. Het heeft het vriendelijke gevoel van het voorjaar, maar ook die warme uitstraling tijdens de eerste koude maanden van het nieuwe jaar.