dé negen nieuwe
Decoverfkleuren
!

Een nieuw jaar vraagt om nieuwe woontrends en trendkleuren. Met gepaste trots presenteren wij onze 9 nieuwe trendkleuren voor dit jaar! Van poederblauw tot zacht grijs, van mosterdgeel tot bosgroen. Geef je muur dit jaar een kleur die bij je past, kies één van onze 9 nieuwe kleuren en laat je interieur nog meer spreken!

letsglitter
Wie wordt er nou niet vrolijk van glitters? Wij in ieder geval wel, daarom presenteren wij met enige trots onze glitterverf.

Met transparante glitterverf tover je elke kamer of ruimte om tot een waar feestje. Je brengt het heel eenvoudig aan over een gekleurde wand waardoor er een leuk en speels effect ontstaat.

Zo krijgen de slaapkamers van de kinderen een vrolijke en feestelijke uitstraling, maar denk ook eens na over je hal, de bijkeuken of een andere ruimte in huis die wel een sparkle kan gebruiken. Twijfel je over de juiste ondergrond? Gelukkig is deze glitterverf toepasbaar op verschillende ondergronden, waaronder beton, baksteen, cement, hout en (glasvlies/weefsel-) behang. 

lakverf-1
lakverf-2
lakverf-3

Tien prachtige
kleuren lak
voor kozijnen, deuren, plinten of je trap!

lakverfkleuren