Ga voor stoer
met blauwtinten
& Amber

Lichtblauw, warmblauw, petrol, konings-blauw of nachtblauw? Prachtige kleuren voor een stijlvol en warm interieur.

Wij lopen er het liefste het hele jaar in. In een nieuwe of juist in één die verwassen is, één met gaten erin of  één met een hele hoge of juist lage taille. Van heel lichtblauw, naar middenblauw of heel donkerblauw, naar zo donker als de kleur nachtblauw van Decoverf.nl. Een spijkerbroek heb je werkelijk waar in allerlei kleurschakeringen. En laat de kleur blauw, net als je spijkerbroek, ook prachtig te combineren zijn! 

Combineer de denimkleuren met lichte tinten voor een ruimtelijke look in je interieur. Ijsblauw of poederblauw met wit, taupe of beige. Zilveren of houten accessoires maken het geheel af. Een hele mooie combinatie is koningsblauw of nachtblauw met Amber. De kleur Amber zorgt voor een roestig effect en geeft het geheel een stoere, maar toch warme uitstraling. Een combinatie met de kleur oranje zorgt voor een feller en frisser interieur. Welke jeans zit jou als gegoten? Voor welke kleur blauw kies jij? Laat het ons weten!

Muurverf voor buiten!

Ken je dat gevoel? Dat wanneer je thuis komt het ook echt als thuis voelt? Je hebt alle ruimtes ingedeeld en ingericht zoals jij het wilt. Je hebt met zorgvuldigheid je meubels uitgezocht en met mooie sprekende kleuren op de muur heb je het helemaal eigen weten te maken, maar vergeet de buitenkant niet! 

De gevel van je woning of appartement heeft het nogal te verduren door de jaargetijden heen. Het is de gevel die we vergeten of gemakkelijk overslaan wanneer het om interieur of inrichting gaat. Voor het complete plaatje mag je de buitengevel natuurlijk niet vergeten! 

Stormachtig weer met windstoten en harde regen, hoge temperaturen of juist erge vrieskou tijdens een strenge winter, de gevel beschermt je huis tegen alle soorten weersomstandigheden. Vergeet de gevel niet goed te onderhouden. De muurverf buiten van Decoverf.nl zorgt naast een beschermende functie ook voor een frisse en verzorgde uitstraling. Zorg voor een compleet plaatje en match de kleur van je gevel met je interieur, kies voor één van de 33 Decoverf kleuren!

vtwonen-amber
vtwonen-amber3
vtwonen-amber2
vtwonen-amber4

Wij staan op de VT Wonen
& Design beurs!

Maak kans op gratis toegangskaarten.

Voor vrijdagavond, 5 oktober, mogen wij 100 vrijkaarten weggegeven. Ben jij een echte fan van Decoverf.nl en geniet jij elk kwartaal van ons lifestylemagazine? Meld je dan snel aan, de eerste 100 fans met een leuke motivatie ontvangen van ons een gratis entreekaart! Mail je naam, adresgegevens en de reden waarom jij die gratis kaart wilt ontvangen naar info@decoverf.nl.