Knus met
koper!

Ken je dat gevoel? Dat gevoel waarbij je het fijne najaar en het zonnige herfstzonnetje omarmt, maar waarbij je tegelijkertijd ook kunt uitkijken naar die knusse donkere avondjes op de bank? Je wilt eigenlijk het beste van allebei, de hoogste tijd dus om de juiste combinatie te gaan vinden. En natuurlijk hebben wij die voor je gevonden, ‘knus met koper’. 

Het warme en behaaglijke gevoel creëer je eenvoudig met de Decoverf kleuren lavasteen en Amber. Lavasteen en Amber zijn twee warme kleuren die daarnaast samen ook nog eens voor een mooi en sfeervol contrast zorgen. Door dit mooie ensemble te combineren met de kleuren kopergroen en gebroken wit (9010) van Decoverf ontstaat er in een handomdraai dat fijne knusse gevoel waar we naar opzoek waren. 

Combineer de kleuren, gebruik vooral verschillende materialen voor een speelse look en voeg koperen accessoires toe om je interieur helemaal af te maken. 

Wij zijn klaar voor knusse herfstavonden,
jij ook?

Let the sun shine!

Wat hebben we een heerlijke zomer gehad! Reden tot klagen hebben we eigenlijk helemaal niet, maar wat zou het toch fijn om toch nog wat langer van het zonnetje te kunnen genieten. Het maakt de wereld toch altijd net iets fijner, mensen zijn vrolijker en het leven lijkt net wat makkelijker te gaan. De kleur van de zon, de kleur geel, is niet voor niets de kleur die door therapeuten wordt aangeraden bij mensen met neerslachtige symptomen of depressies. Hij geeft warmte en een vriendelijke uitstraling. 

Geel is een vrolijke kleur en kan een ruimte een frisse touch geven. Wanneer je geel combineert met contrasterende kleuren blijft je interieur in balans. Een wand in de kleur mosterdgeel van Decoverf geeft je kamer die zonnige look, maar blijft daarbij toch stijlvol. De kleur zachtgeel zorgt juist voor een zachter geheel. 

In plaats van een hele wand in de kleur geel kun je er ook voor kiezen de helft van de wand geel te schilderen. Trek een horizontale lijn op ooghoogte en schilder de onderkant in de gewenste kleur geel en laat het bovenste gedeelte wit. Zo geef je de muur een frisse hippe look. Je kunt ook de muur in tweeën delen met een verticale lijn, schilder de ene helft geel en laat de andere helft wit, het geeft een super gaaf effect! 

petrol
petrol1
petrol2

Petrol, makes us smile.

De kleur petrol komt dan misschien bij Decoverf.nl uit het rijtje blauwtinten, toch heeft de kleur Petrol ook een prachtige grijs/ groene waas in zich zitten. Petrol is een kleur met meerdere gezichten, een kleur die zich makkelijk laat combineren. 

De diepe krachtige kleur van Petrol geeft warmte en sfeer aan je interieur. Het zorgt voor een chique of zelfs een glamorous look. Zelfs in combinatie met simpele meubels creëer je eenvoudig een prachtig beeld. 

Houttinten, koperen en/of gouden accessoires maken de combinatie tot een mooi geheel. Accessoires in felle kleurtinten zijn ook zeker een goede optie om mee te combineren. De kleur Petrol zal de felle kleuren weten te dempen waardoor er toch een soort van natuurlijke look ontstaat en de ruimte rust uitstraalt.

In welke ruimte ga jij de kleur petrol aanbrengen?