Revolution Slider Error: Slider with alias Demo5Slider not found.
Maybe you mean: 'winactie' or 'januari2018' or 'glitter' or 'april2018' or 'juli2018' or 'oktober2018'

dé Decoverfkleuren
voor dit najaar!

Ook voor dit najaar zijn er weer een paar kleuren uit ons kleurenpalet die wij aanmerken als echte najaarskleuren. Trendkleuren voor een sfeervolle woning tijdens de gezellige donkere maanden van het jaar. Kleuren die iedere ruimte meer warmte en diepgang geven. We hebben 3 sprekende kleuren voor je geselecteerd, kleuren die echt bij je moeten passen, en een kleur die werkelijk waar in iedere woning tot zijn recht komt.

Als eerste trendkleur van dit najaar willen wij Pruisisch blauw benoemen. Een kleur die ook weleens aangeduid wordt met ‘Berlijns blauw’. Waar normaliter de kleur blauw vaak een koel karakter met zich meebrengt geeft Pruisisch blauw juist warmte aan een kamer. De matte muurverf zorgt voor een ingetogen en rustige sfeer. Blauw combineert ook mooi met gouden of koperen accessoires.

Olijfgroen is een populaire kleur en een kleur die tussen bruin en groen in zit. De kleur heeft zijn naam te danken aan de groene olijf. Olijfgroen is eigenlijk een donkere schakering van geel. Het is ook de kleur die bij het leger wordt gebruikt als camouflagekleur, de kleur van buiten en de natuur.  De kleur groen creëert rust in iedere ruimte.

Donkerkoraal is onze 3de trendkleur voor dit najaar. Een donkere kleur binnen de roodtinten. Geen felle kleur rood, maar juist een warme tint. Deze prachtige diepe kleur rood is ook een kleur die je in het najaar buiten in de natuur, tijdens de herfstmaanden, veel terugziet. Het donkere rood van kleurende bladeren. Zilveren accessoires springen eruit bij een koraalrode muur.

Er is geen enkele woning of kamer waarbij onze laatste trendkleur niet tot zijn recht komt. De kleur parelgrijs is erg gemakkelijk te combineren met ieder type interieur. Deze rustige grijstint is niet opvallend maar kan een ruimte wel breken en meer karakter geven. Parelgrijs is goed te combineren met zowel harde als zachte kleuren.