8 november 2016 tvandervegt

Decoverf.nl, de nr #1 webshop in decoratieve en innovatieve verfproducten. Decoverf.nl wil de consument graag enthousiasmeren, inspireren en de creativiteit laten spreken! Het team van Decoverf.nl is enthousiast en ambitieus en altijd op zoek naar nieuwe trends en creativiteit. Net als haar doelgroep worden zij blij van decoreren, meubels opfrissen en muren weer voorzien van een nieuwe frisse kleur waarbij zij innovatie en duurzaamheid niet uit het oog verliezen.
De webshop voor Decoverf.nl moest dan ook een frisse look en feel krijgen, een uitstraling die aansluit bij de consument. De webshop is een plek geworden waar de consument zich thuis voelt en de creativiteit geprikkeld wordt.

Naast kwalitatieve muurverf (waaronder luchtzuiverend en eenvoudig reinigbaar) vind je op Decoverf.nl ook leuke specialties als magneetverf, schoolbordverf, funpaint, whiteboardverf en colourwash voor je steigerhouten meubels. Een vriendelijke webshop, voor ieder wat wils.

Neem gerust een kijkje op www.decoverf.nl.