onze projecten

Decoverf.nl, dé leukste webshop voor betaalbare verf! Innovatieve en decoratieve verfconcepten en ook functionele verf. Alleen online te bestellen en het gehele productassortiment is private label.

Nova Novum begeleidt ondernemingen die op korte termijn (1-3 jaar) een exit willen realiseren. De focus ligt op ondernemingen waar op korte termijn een opvolgingsvraagstuk ligt.

Het glossy magazine ‘Amber lifestyle & verf’ laat je kennis maken met diverse lifestyle verven en wisselt ieder kwartaal inspirerende artikelen af met handige tips, tricks en leuke blogs.

Studio Coldec ontwikkelt, produceert en levert innovatieve verfproducten voor wand- en vloerafwerking. Het decoratieve effect gaat hierbij hand in hand met eenvoud van verwerking.

De corporate video van Studio Coldec zorgt dat mensen een levendig beeld krijgen van wat de organisatie precies doet. De missie en visie van Studio Coldec gepakt in beeld.

MB Diëtetiek begeleidt en coacht u bij het behalen van een gezonde leefstijl. MB Diëtetiek zorgt voor een leefstijlverandering, vanuit een medische of persoonlijke behoefte.

De onderneming Coldec Particles, Coldec China, Studio Coldec en Decoverf.nl zijn ondergebracht in de Coldec Group. Bedrijven die zich begeven op de nationale als internationale markt.

Interactieve reclamefolder voor Decoverf.nl, voor deelname aan het platform Reclamefolder.nl. Dit online platform is de duurzame variant van de traditionele reclamefolder.

In de webshop van Coldec Particles bestel je eenvoudig 1kg verpakkingen kleurvlokken. Een ruim assortiment kleurvlokken in diverse kleuren en verkrijgbaar in vlokgrootte 1 en 3.

Bij de Pluktuin kun je groenten oogsten en bloemen plukken. Doel van de Stichting is een verbindende bijdrage te leveren. Bijzondere aandacht is er voor mensen met een kleine beurs.

Tien Hospitality staat garant voor klantvriendelijkheid, gastvrijheid en representativiteit. Tien Hospitality is er voor u, Tien Hospitality is hét visitekaartje voor uw bedrijf.

Een nieuw logo en huisstijl voor Rouwcentrum Rouwenhorst. De mensen van Rouwcentrum Rouwenhorst staan u graag terzijde bij het vormgeven van een persoonlijke afscheid.