RBMP, gespecialiseerd in online marketing! RBMP is niet alleen ontwikkelaar, maar neemt de volledige verantwoording voor het eindresultaat, zowel front-end development als het bouwen van de shop zelf. De onderneming integreert haar jarenlange ervaring in de ontwikkeling van producten, offline marketing en kleinschalige distributie met onze knowhow van e-commerce. RBMP geeft richting aan product- en assortimentsontwikkeling en zorgt voor de logistieke prestaties.

Het team van RBMP heeft een marketing & communicatie achtergrond, waarbij een ieder met zijn eigen specialisme. Door deze verschillende disciplines met elkaar te verbinden ontstaat er een dynamische synergie. Ja, en daarnaast zijn we ook best een beetje eigenwijs. We willen het net even anders doen, maar verliezen daarbij het doel van de webshop, je website of de campagne nooit uit het oog!

Niet alleen voor een webshop ben je bij RBMP aan het goede adres. Ook wanneer het een nieuw ontwerp voor je huisstijl betreft, het opzetten van campagnes of het vernieuwen van je huidige website, we drinken graag een kop koffie met je!

Haal jij onvoldoende rendement uit je webshop? Ben jij de focus op je core business kwijt omdat je webshop te veel tijd en energie van je vraagt? Ben jij toe aan een nieuwe look & feel of moet je nieuwe productlijn op de juiste manier in de markt gepositioneerd worden? Neem vandaag nog contact met ons op, 085-7608940 (ma t/m vrij van 08.30 – 17.00 uur).